Olo kohentui alkuviikon vatsataudista ja selvisin tänään töihin. Tosin päiväni oli varsin leppoisa, en edes käynyt toimistolla, vaan nappasin aamulla (tai no joo, kymmenen aikaan…) kollegani Timon kyytiin ja ajettiin Turkuun yhtä asiakasta haastattelemaan yhden lehtijutun tiimoilta.

Turussa lounastettiin uudessa Yoki-nimisessä paikassa, ihan siinä joenrannassa mistä muuten julistettiin maanantaina joulurauha.

20121228-191940.jpg

Ruoka oli hyvää, vaikkakin me Timon ja Jaskan kanssa jouduttiin ne hotkaisemaan ennen tapaamista Sonera Kaupassa.

20121228-192218.jpg
Ja muuten turkulaiset silmäätekevät olivat liikenteessä: ex-ministeri Wallin lounasti samassa mestassa ja jääkiekkoilija Saku Koivu käveli kadulla vastaan. Vain Ilkka Kanerva jäi bongaamatta! 😉

20121228-192938.jpg

Vitsit mun mieltä lämmitti aamulla, kun ystävällinen, tuntematon juoksijamies työnsi mut ja mun auton lumihangesta ulos. Mun auto siis on parkkeerattuna kadunvarteen ja näillä lumimäärillä sen sieltä poissaaminen olis helpompaa jos vähän lapioisi lunta. Mulla kun ei ollut aamulla lapiota, niin tööttäilin ratin takana epätoivoisena “neito pulassa”- ilmeellä varustettuna ja tietenkin Puistokadun uljas ritari riensi apuun. Kiitos tuntematon juoksija joka keskeytti lenkin ja jeesas mut matkaan! Olisipa tuollaisia herrasmiehiä enemmän!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s