Mikä yö takana! Noustuamme joulupöydästä ja saateltuamme vieraat matkaan, alkoi mulla sama, ilmeisestikin noroviruksen aiheuttama, vatsatauti. En muista että olisin koskaan ollut niin huonossa kunnossa mitä eilen, nukuin (sen nyt mitä pystyin nukkumaan) vessan lattialla. Ja sama tauti iski mieheenkin.

Onneksi nyt alkaa jo elämä voittaa, mutta koko päivän oon makaillut sängyssä ja juonut vuorotellen Jaffaa ja äidin tekemää mehukiisseliä.

Iloitsen kuitenkin siitä että koko jengi oli terveenä sen hetken että saatiin viettää jouluaattoilta perinteisin menoin.

Pysykää terveinä!

2 thoughts on “Post-Christmas-detox

  1. Tähän postaukseen et sitten liittänyt mitään Samsungin teräväpiirtokuvia..? 😜 Onneksi olette voiton puolella, just in time for Downton Abbey! Vatsatautia ei soisi pahimmalle viholliselleenkaan. Ensin pelkää, että kuolee. Sitten pelkää, ettei kuolekaan.

    1. Joo, en liittänyt, en. Oli ihan karmaisevin olo! Mä en oo varmaan ollut ikinä noin heikkona. Tää päivä jo parempi, vaikka edelleenkin väsyttää kun tuli kolme yötä valvottua enemmän tai vähemmän… Ja kun ruoka ei maistu, niin tää paasto heikottaa myös. Erilainen joulu tällä kertaa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s