Annoimme kuusivuotiaan kahdelle kaverille muutama viikko takaperin syntymäpäivälahjaksi leffaillan. Monesti kaverisynttäreillä lahjoja kertyy liikaa eikä kaikkea saa edes mahtumaan fiksusti mihinkään. Siksi päätimme antaa kavereille lahjaksi tavaran sijasta leffaillan. Kävimme ensin hampurilaisilla ja sieltä suuntasimme katsomaan Helinä-keijua Kinopalatsiin. Kaikki tykkäsi.

Yks asia (tai no joo, yksi miljoonasta) mihin haluaisin löytää aikaa, on leffassa käynti. Ennen kävin leffassa viikoittain, useimmiten mun ystävän Henrikan kanssa, mutta nyt viime leffakerrasta on jo varmaan puolivuotta. Ehkä mä meen kattomaan Bondin joulukuussa. Tai joulun välipäivinä käyn vaikka joka päivä leffassa. Mä niin rakastan leffateatterien tunnelmaa. Ja hyviä leffoja.

20121119-230152.jpg

20121119-230146.jpg

10 thoughts on “Lahjavinkki

 1. joo, aito leffateatterin jotain ihan muuta kuin vuokra-dvd! meillä käydään usein leffassa,kiitos työnantajan kulttuuriseteleiden, niillä kuittaan lippuni maksun -kätevää !

 2. Jep, nämä “leffailtalahjakortit” ovat olleet suosittuja jo vuosia lapsiemme kaveripiirissä, niihin voi vielä liittää yökylän halutessaan, niin on sitten helahoito.
  Bond oli niiiiin hyvä, se on nähtävä leffateatterissa!

  1. Toivottavasti Bond pyörii vielä joulun välipäivinä, tai ehkä itsenäisyyspäivänä vois mennä leffaan. Mä luulen että nää kuusvuotiaat ei taida ihan vielä olla valmiita yökyläilyyn, sen verran kuulemma näitä oli jännittänyt lähteä leffaankin ilman omia vanhempia 🙂 Ehkä muutaman vuoden kuluttua sen voi lisätä tähän. Mitä sun elämään Gloria kuuluu?

 3. Mua ahdistaa tuo sun kiire. Lepäätkö ikinä? Oletko koskaan vain kotona, lapsen kanssa vai teettekö aina jotain kodin ulkopuolella? Eipä tuo ammattisikaan vaikuta kovin stressittömältä ja nyt aloitat vielä opiskelut! Sitten tarvitset voimia, huh huh! Tsemppiä!

  1. Älä ihmeessä ahdistu mun kiireestä. Mäkään en siitä ahdistu. Välillä elämässä on kiireistä, ruuhkavuosina erityisesti kun perheessä molemmat on töissä, yrittää urheilla, niin aikatauluja tässä joutuu sumplimaan. Ja trust me, kiireen keskellä osaan levätä, laiskotella ja vaan olla. Ihan vaan täällä kotona. Sitä lapsi tarvitsee, omat lelut, eikä mennä mihinkään.

   Huomaan että tänne blogiin nostaa ne asiat, milloin tehdään jotain ja varmasti vain tätä seuraamalla saa ehkä turhan yksipuolisen kuvan mun arjesta. Ne päivät jolloin “vaan” ollaan kotona, siivoillaan tai rakennellaan Legoja tai EI TEHDÄ MITÄÄN, jää tästä blogista kokonaan pois. Kannattaa aina muistaa blogejakin lukiessaan tietynlainen mediakriittisyys, aina kun valitsee kirjoittaa jotain, jotain jää pois ja olen aiemmin todennut että jotenkin sitä kertoo enemmän niistä poikkeuksellisista, arjesta poikkeavista jutuista.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s