20121114-165201.jpg

20121114-165211.jpg

20121114-165218.jpg

20121114-165223.jpg
Meillä on duunissa mahtavia koulutuksia ja tänään olin esiintymistaidon valmennuksessa jossa meneillään olevalla nelostasolla pyritään läsnäolevampaan esiintymiseen ja tunteiden mukaantuomisella. Liikuttiin samalla koko päivä: juostiin, tanssittiin ja punnerrettiin että saatiin kroppa messiin esityksiin.

Harjoiteltiin ilmaisua surun, häpeän, ilon ja vihan kautta ja aika uskomatonta miten vaan ajattelemalla näitä tunteita saa vaikutettua muihin ihmisiin ja viestittyä paremmin. Itkin esiintyessä ja sain yleisökin itkemään. Oottakaa vaan kun pääsen maakuntakiertueelle, entistä parempia esityksiä tiedossa.

Kaapelilla missä koulutus pidettiin oli tarjolla loistavaa lounasta Sali ja Hima- ravintolassa, mä vetäisin hyvän kanawokin. Ja vuoden eka joulukuusi bongattu!

2 thoughts on “Tänään itkin töissä ja sain muutkin itkemään

  1. Olen kerran saanut yleisön itkemään kaukana maaseudulla vietietyissä itsenäisyyspäivän juhlissa. Pyysin osallistujia sulkemaan silmänsä ja kuvittelevansa poimimaan palan oikeaa Suomea maaperästä hyhmäisestä maasta. Kaikki vollottivat. Olen edelleen ylpeä itsestäni (jos tällaisessa yhteydessä voi olla).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s