Marraskuu on musta vuoden ankein kuukausi. Ei ole lunta. Ja jokainen päivä on harmaa, ankea ja mitään erikoista ei tapahdu. Meidän perheen marraskuusta selviytymiseen on nyt löytynyt lääke. Varattiin matka Dubaihin marraskuun loppuun. Ja mikä siisteintä, mun vanhemmat lähtee mukaan!

Lääkkeen sivuvaikutuksena on selkeä keski-ikäistyminen, mennään toista vuotta putkeen samaan hotelliin. Oltiin vuosi sitten, myös marraskuussa, Dubaissa Atlantiksessa. Se on vähän kuin iso ruotsinlaiva, vähän vaan upgreidattu versio siitä. Ravintoloita on joka makuun, pisteenä iin päällä Nobu. Uima-altaita on erityisesti kuusvuotiaan makuun ja vesipuisto, delfinaario, lasten leikkihuone yms yms takaa että kaikki nauttivat lomasta. Meistä kukaan ei oo käynyt golfaamassa Dubaissa, mutta mun isä ja mies miettivät että nyt olis aika kokeilla. Trust me, mä en mee. Enkä aio myöskään lasketella vaikka Dubai Mallissa siihen vois panostaa.

Ja ruoka. Ne notkuvat buffat mistä löytyy kaikki maailman herkut. Täydellistä. Ja kuusvuotias diggaa lelukaupasta jossa on mittava valikoima erikois-Legoja. Ja odotan että tapaan Julian joka asuu Dubaissa!

Pakko ottaa loppukiri bikinikuntoon pääsemiseksi (ihan kuin nää jäljellä olevat viikot riittäisi siihen…), mutta nyt aion skarpata: karkit ja muut herkut pois ja mun olis löydettävä jotain juoksun korvikkeeksi, kun en oikein vieläkään pysty juoksemaan. Bongasin Net-a-porterista kahdet bikinit, toisten nimi sopis teemaan hyvin: Melissa Odabashin Dubai bikini. Nää siis ois ostoslistalla. Ja poolilla takuuvarmasti toimii Missonin vermeet ja näissä ei tulis niin pahoja rusketusraitoja. Täydelliset, eikös? http://www.net-a-porter.com/product/314186

20121104-113816.jpg

ImageImageImage
ImageImage

20121104-113852.jpg

5 thoughts on “Marraskuun selviytymisopas

 1. Dubai on aivan ihana! Me katottiin kans jouluksi matkaa, mutta hotelli missä asuttiin viime kerralla, off season ajankohdalla, oli about 10 krtaa kalliimpi…

 2. Mun mies on juuri vastaanottanut työtarjouksen Dubaista 🙂
  Sinne mennään, ainakin ensi vuodeksi, ellei pidemmäksikin aikaa. Mukaan lähtee kohta 2-vuotias tytär. Odotan innolla (ja kauhulla). Luulen, että pidän paikasta alkuun, mutta jossain vaiheessa kuumuus, hiekka, ilmankosteus, sadettomuus, keinotekoisuus jne alkavat kyllästyttää. Mutta nyt noista maisemista haaveilee. Samoin siitä, ettei uloslähtiessä tarvitse erityisemmin pukeutua!
  Tsemppiä kuntokuuriin! PS tervetuloa hot joogaan, 1,5 h aikana kuluttaa kuulemma 600-900 kcal :-))

  1. Ciao OMG, mä kyllä luulen että te viihdytte siellä tovin. Meillä on muutamia tuttuja Dubaissa perheineen ja ymmärtääkseni he viihtyvät siellä hyvin. Kesäisin siellä on niin kuuma, että kaikki pakenevat tänne kylmään Pohjolaan. Onko teillä pitkä komennus tiedossa?

   Mä kyllä otan ton hot joogan repertuariin, mä oon niin jäykkä liiallisen yksipuolisesta treenauksesta ja oon aika (=täysin) laiska venyttelijä. Ja kiitos kun jaksat lukea ja kommentoida.

   1. Oho, sinähän luet ja vastailet kommentteihin! Ja vieläpä nopeasti! 🙂
    Miehen työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja siellä on tarkoitus olla ainakin pari vuotta. Mies vaihtaa paikkaa firman sisällä.
    Minulla on ikuinen rakkaussuhde Lähi-Itään; asuin siellä (tosin en UAE:ssa) lapsuudessa ja nuoruudessa isän työkomennusten vuoksi. Kulttuuri on jotenkin tuttu, mutta tiedän edessä olevan totaalisia hermojenmenetyksiä arkipäiväisten asioiden kanssa 🙂 Asiat, kun sujuvat täällä kotona aina niinkuin on sovittu ja aikataulutettu. Asunnon ja siihen kuuluvien asioiden hankkiminen on kuulemma horroria (välittäjät ovat kuulemma maanmatosia), mutta se on elettävä läpi, kun sinne ollaan menossa.
    Jos tuttavillasi on hyviä kokemuksia jostain välittäjä(/i)stä, kuulisin mielelläni kokemuksia/suosituksia. Emmekä me vielä edes tiedä minne alueelle muuttaa. Itse haluaisin käydä “tiedustelumatkalla” ennen sinne muuttoa, mutta katsotaan mitä miehen firma sanoo. Kaikki on vielä alkutekijöissään. Ja silti kaikki tapahtuu niin nopealla temmolla.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s