Hei Joulupukki,
Olen ollut erityisen kiltti tänä vuonna. Olen siivonnut kotona, välillä laittanut ruokaa, käynyt töissä ja tehnyt monia muita askareita.

Siksi toivon että tänä jouluna voisin ostaa itselleni jotain joka tulisi kuusen alle pehmeässä paketissa. Tai noi kengät saa tulla kovassa paketissa.

Tukholmassa silmiini osui Monclerin takki. Täydellinen parka. Siinä en palelisi ja näyttäisin hyvältä.

20121028-212021.jpg
Ja jo 90-luvulta Lontoossa ihastuin Josephin kelsiturkkiin. Sit kun oon 15-vuotta himoinnut sitä, niin ehkä mä räväytän sen itselleni!

Ja supersiistit Paige Denimin farkut! Mä veikkaan että farkkuvalmistajat laittaa niihin nykyisin pienemmät numerot jotta asiakkaat kuvittelisivat mahtuvansa pienempään kokoon. Joka tapauksessa nää oli parhaat! Mutta sitä väriä mitä tsiigailin NK:lla, ei löydy netistä.

Ja Tory Burch! NK:n shop-in-shop on täydellinen! Niin kuin Josephin putiikki. Ja muuten DvF valikoima on superhyvä, NK:n sisäänostajat ostaa liikaa mun tyylistä kamaa… Onneks eilen kun kävin Feminetissä Kluuvikadulla niin niitten sisäänostajan ja mun maku ei kohdannut niin täydellisesti. Siis huippuhyvät, korolliset ja vuorelliset Tory Burchin talvikengät toimis mulla hyvin kotoa konttorille saakka. Mua jo kaduttaa etten testannut niitä. Ja Toryllä oli myös kiva musta neule jossa oli Toryn trademark-napit niskassa. Tästä inspiroituneena, kaivoin kaapista mun Toryn villatakin.

Ja joulupukki, koko nuoruuteni ratsasin ja nostalgisuuden nimissä Guccin ratsastussaappaat sais mut tuntemaan itseni taas teini-ikäiseksi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s