20121016-093706.jpg
Hitto kun ei meinaa aamuisin päästä ylös sängystä. Onneks Kaffecentralenista saa aamun toisen cappuccinon työmatkalle mukaan. Nyt oon piiloutunut toimistolla paikkaan mistä jengi ei heti löydä mua jotta saan ne mun esitykset kasaan.

Ja jotenkin tää kalvakka olemus, hirvee juurikasvu hiuksissa ja väsähtänyt ilme kaipaa piristystä. Ideoita millä sais hehkeämmän syyslookin?

6 thoughts on “Normiaamu

  1. Mun mielestä sä näytät hehkeältä nytkin! Juoksu, riittävästi unta, riittävästi vettä, ruokavalio… Kyllähän sä tiedät. Kalvakkaan olemukseen auttaisi tietysti myös lento jollekin kaukaiselle etelämeren saarelle.

    1. Nyt on varattu lento jollekin vähän kaukaisemmalle aavikolle, lähdetään Dubaihin ens kuun lopussa! Se auttaa! Ja mä nukun nyt liian vähän. Ja varasin ajan vielä kampaajalle, loppuviikosta syntyy uusi Tanja 🙂

  2. Moi! Itse ainakin oon huomannu, joka saakelin aamu jotta yhä vaikeempaa ylös nousta tässä pimeydessä! Ei auta juoksu eikä mikään muukaan….kahvia pari kupillista kehiin ja sit työmaalle. Yritän vaan positiivisesti 🙂 ajatella, jotta kevättä kohti tässä lopulta mennään!

    1. Ciao Siru, tää pimenevä syksy tekee aamuista ihan liian vaikeita! Mun on todella vaikea päästä sängystä ylös eikä meinaa kahvikaan auttaa riittävästi. Kevät tulee pian, kohta alkaa pikkujoulukausi, sitten onkin joulu ja siitä yks hujaus niin krookukset kukkii! Pian on kesä 😉 Ja me varattiin just marrasmatka Dubaihin, ihanaa että pääsee aurinkoon keskellä tätä syksyä.

      Ja kiitos Siru kun luet blogiani ja jaksat kommentoida.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s