Ainon farkkumyymälästä hei, et sattumoisin tarvii mustia skinny jeanseja?? Paiget saapui eilen ja vaikka ovat pienemmät kuin AG:t, niin vähän jää löysää näihinkin. Muuten ihana malli.

Näin mun ihana ystävä Aino lähestyi mua viime viikolla. Aino on shoppailut itselleen uusia farkkuja mutta Ainon hoikat sääret kaipaa pienempiä kokoja mitä Aino tilaa Shopbopista niin nyt syyskuussa kahdet Ainon farkut on löytäneet tiensä mun kaappiin. Ekat oli mun uudelta suosikkimerkiltä AG Adriano Goldschmiediltä perussiniset leggingsit ja nää tokat mustat Paige skinnyt. Molemmat on just täydellinen lisä mun duunivarustukseen. Mekko ja korkokenkäviikkoja en oo jaksanut pitää, vaan hiippailen käytävillä taas vaan farkuissa.

20120924-210533.jpg

Oon koittanut tänään psyykata itseäni eilisen juoksun jälkeen kohti uusia tavoitteita ja parempia tuloksia. Vielä ei oo fiilis mitenkään nousujohteinen. Ja vielä kun tänään duunissa parissa projektissa nousi seinä seinän perään vastaan mutta olin niin latautuneessa mielentilassa että runnoin mun suunnitelmat läpi “pois alta risut ja männynkävyt” -tekniikalla. Kerron tosta projektista lisää, kun pystyn.

Eilinen päivä puolillaan jälkeen meni sohvalla maaten maailman isoimman Makuunin karkkisäkin kanssa ja tsiigasin puoliksi torkkuja pari leffaa. Aika kivat romanttiset komediat. Toi Notebook varsinkin viritti mut niin romanttiseen tilaan et olisin vaan siinä fiiliksessä voinut sännätä ulos sateeseen suutelemaan ensimmäistä vastaantulijaa.

20120924-211052.jpg

20120924-211132.jpg

20120924-211403.jpg
Nää rappukuvat on vähän jäätäviä, mutta bare with me. Mun mies näpsi pari kuvaa tänään päiväkodin vanhempainillan jälkeen mut se ei oo mikään valokuvauslahjoilla varustettu tyyppi joten ne jääköön tänne puhelimen muistiin… Ja rappukuvaa siis pukkaa.

2 thoughts on “Ainon farkkumyymälästä moi

  1. Kiitos Krista. Mä muistan että käytin itse sellaista mikrossa lämmitettävää tyynyä raskausajan loppumetreillä selkäkipuihin, se auttoi! Eli kaikki raskaanaolevat: nyt kipinkapin Kristan blogiin osallistumaan arvontaan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s