Blogissani en ole niin paljon hehkuttanut penkkiurheilija-minääni, mutta oon eläytynyt Lontoon olympiakisoihin intohimoisesti kotisohvalla. Mun Facebook -ystävät on saaneet rautaisannoksen päivityksiä erilaisista käänteistä Boltin ja muiden urheilijoiden tuloksista. Mun arvio kisoista: kaikkien aikojen olympialaiset!

Ja millaisen päätöksen Lontoo 2012 sai! Olin hakemassa tänään kuusivuotiasta tarhasta. Kaverin kanssa oli sovittu että lapset tulisi meidän pihalle leikkimään, mutta samaan aikaan lastaan hakemaan tullut isä sanoi että heidän pihallaan on säväyttävämpää menoa. Siellä nimittäin olympiamitalistin isä pitää mitalijuhlat tyttärelleen. Me kiidettiin äkkiä Alkoon ostamaan pronssimitalistille pullo kuohuvaa ja mentiin odottelemaan mitalistia saapuvaksi.

Mulla oli vähän kiusaantunut olo kun tuppauduin kuokkavieraana juhliin, mutta toisaalta koko korttelin jengi oli sinne kutsuttu et ehkä minä ja kuusvuotias sinne mahduttiin onnittelemaan.

Vitsit tuntui mahtavalta kun kaikki purjehtijat olivat paikalla ja sai onnitella heitä ihan livenä. Hyvä Suomi!

Ja nyt kohti Rio de Janeiroa!

20120813-220611.jpg
Paljon onnea Silja! Oltaispa me tiedetty että muutkin mitalistit on siellä, niin oltais tuotu enemmän.

20120813-220915.jpg

Hopeamitalisti Tuuli Petäjä oli paikalla!

20120813-221515.jpg
Ja lisää mitalisteja!

20120813-221715.jpg
Ja paikalle saapuu Silja Lehtinen.

20120813-221938.jpg

20120813-222309.jpg

Mä en oo ikinä ennen ollut näin lähellä olympiamitalia enkä muuten varmaan myöskään olympiamitalistia. Ja kuusvuotias sai jopa hipelöidä mitalia. Ja huomenna alkaa esikoulu. Jännittää!

3 thoughts on “Mitalintäyteinen päätös olympialaisille

  1. Wow, hauskaa! Meidän perhe on muista syistä seurannut Siljan kilpapurjehdusta tiivisti ja lähempää, siinäpä kunniainhimoinen ja ahkera tyttö, muussakin kuin urheilussa!

    1. Mä tosissaan olin kuokkavieraana kun korttelin asukkaat oli kutsuttu juhliin. Mä rakastan olympialaisia ja tuun varmasti muistamaan loppuelämäni sen että pääsin onnittelemaan ja halaamaan mitalistia. Toivottavasti kuusvuotiaallekin jäisi jotain muistoja. Ei tälläistä pääse montaa kertaa kokemaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s