Voittaminen on makein tunne! Ihan mieletöntä! Mä haluan voittaa lisää!

Pääsin nimittäin mukaan elämäni golfkierrokselle tänään Suomen parhaan naisgolfarin Ursula Wikströmin kanssa Pro Am – Naistenpankki Open kisaan. Se pelattiin Hillside Golfin hienolla kentällä. Ursula tähtää vuoden 2016 olympialaisiin missä golfaajat mittelöivät olympiamitaleista ensimmäistä kertaa. Ursula oli kiinnostunut kuulemaan Soneran Next Generation -ohjelmasta (johon muuten myös Tuuli Petäjä kuului ensimmäisessä erässä) ja sitä kautta mulle tarjoutui mahdollisuus pelata todellisen ammattilaisgolfarin kanssa.

20120808-174230.jpg

Ursula valmistautui Hillsidessa viikonloppuna pelattavaan kisaan ja hänen mukanaan kierroksen kiersi myös valmentaja Petteri Nykky. Ja mä sain ihailla Ursulan (ja muun pelisseuran, hyvä Kari ja Hannu!) hienoja lyöntejä plus bonuksena sain vinkkejä Ursulalta sekä hänen valmentajaltaan. Mieleen jäi se että Nykyn kannustamana kun sanoin että ajattelin laittaa pallon kahdella putilla sisään, niin valmentaja sanoi ettet mikset laita yhdellä kun se menee silläkin. Ja niin se lähes 20 metrinen (todellisuudessa varmaan 10 metrinen…) putti uppoaa, niin mä kyllä julistan sen Nykyn Suomen parhaaksi valmentajaksi. Ja kerran tein kierroksen aikana parin ja sain meidän joukkueelle kerrytettyä pisteitä. Ne muut teki birdieitä vähän väliä, mutta mä olin filliksissäni tuosta suorituksesta.

Ja me voitettiin hieno palkinto ja lisäksi saatiin lahjakortti millä voi tilata itselleen räätälöidyt ja nimikoidut golfkengät.

20120808-175631.jpg

Ja mun voitonnälkä heräsi viimeistään siinä kohtaa kun päästiin stagelle koko ryhmän kanssa ja mä sain pitää kiitospuheen. En oo ikinä ennen päässyt golfkisoissa sellaista pitämään, ja nyt vähän kuin siivellä pääsin voittajien peesiin. Hehkutin koko rahan edestä kun kerrankin siihen tarjoutui mahdollisuus. Ja nyt pidetään Ursulalle peukkuja viikonlopun kisassa ja tulevissa muissa mittelöissä.

20120808-175935.jpg

One thought on “Voittaminen on niiiiiin siistiä!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s