Mä oon pitäytynyt tv:n ääressä lähes koko päivän. Aamulla maalta kotiutuneet naapurit hakivat kuusivuotiaan lähipuistoon. Vitsit kuusvuotias on iloinen kun kaverit on taas maisemissa. Sillä aikaa mä vetäisin pitkän, 17 kilsan, lenkin meiltä Seurasaareen ja takaisin. Mä oon löytänyt yhdestä mun juoksukirjasta puolimaratonohjelman ja sen mukaan treenasin tän viikon. Juoksin yhteensä 49 kilometriä ja kropan tuntemukset on aika puhkinaiset. En tiedä onko tässä järkeä ja saako tällä tuloksia.

Siitä oonkin sitten katsonut esteratsastuksen joukkuekilpailua Lontoosta. Ihan käsittämätöntä, Saudi-Arabia johtaa. Mun ratsastusta tunteva asiantuntijakommentaattori osasi valottaa taustoja: paljon rahaa, mutta ennen kaikkea tahtoa ja halua ja treeniä maailman huippuvalmentajien kanssa niin tulosta syntyy. Siitä siirryin tennikseen: mä olisin suonut maailman parhaimmalle tennispelaajalle Roger Federerille olympiakullan, mutta Murray oli iskussa ja niin kaatui Federer. Nyt kun kuusvuotias nukkuu ja mies golfaa, niin mä oon täällä täydessä tunnelmassa TUOKSUKYNTTILÖIDEN kanssa valmiina satasen finaaliin. Pitäähän mun avata blogin syyskausi taglinen mukaan: Muotia ja bisnestä höystettynä tuoksukynttilöillä. No nyt ne palaa taas! Mä säästelen Byredon Bibliothequeta ja poltan täällä Peyote poemia. Saa nähdä miten Byredon tuotantokoneisto on kesän aikana suoltanut ulos uusia kynttilöitä. Miksiköhän kukaan Suomessa ei myy näitä? Mä roudaan nää aina kotiin Tukholmasta.

Ja kohta illat pimenee. Elokuiset illat on muuten ihania, jos vaan olis lämmitä niin tossa parvekkeella vois istua pitkälle yöhön. Ja mikä uskomattominta, mun ennen juhannusta hankittu hortensia on vielä hengissä. Yleensä ne kuolee mulla alle viikossa.

Ja nyt jännitetään kuka on maailman nopein mies!

20120805-214822.jpg

20120805-215119.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s