20120802-104042.jpg

20120802-104118.jpg

20120802-104155.jpg

Sain käyttööni Samsungin uutuuksia: tämän hetken suosituimman ja myydyimmän älypuhelimen Galaxy S3:n sekä surffailuun ja meilienlukuun hyvin soveltuvan Galaxy TAB:in jolla oon nyt surffaillut Soneran 4G verkossa. Tapaisin alkuviikosta lomanjälkeisessä ekassa mööttessä yhden asiakkaan/ystävän Niclaksen joka innostui myös Samsungin vermeistä. Ja sopiihan Samsung mun olympiateemaan. Lontoossa ei varmaan saa juoda nyt olympialaisten aikaan ollenkaan Pepsiä, kaikki käännytetään Coca Colaan. Sama pätee Samsungiin. Olympialaisten aikana Nokia ja Apple on pannassa. Vai mitä KOK?

Mulla on duunissa myös työn alla bloggaaminen, tuntuu superhankalalta saada ekaa postausta aikaan. Siellä kun ei ehkä oo soveliasta kertoa mekoista, suklaakakuista ja juoksemisesta 😄. Mun kollegat on olleet tuotteliaampia ja ne on jo päässyt vauhtiin. Olisko teillä antaa mulle vinkkejä millaisia postauksia tuolta työrintamalta te voisitte lukea?

Täältä siis löytyy Soneran blogeja: http://blogit.sonera.fi/. Musta paras tietenkin on Sirkan kirjoittama jossa parhaan päivän aineksia ammennetaan Karl Lagerfeldiltä😉.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s