Tää loppuvuosi on työrintamalla varsin vauhdikasta. Ensikädessä pitää varmistaa loppuvuoden myynnit ja samalla olla loistava suunnitelma parempaan, erilaisempaan ja hauskempaan vuoteen 2012.

Huomaa, kun olin lomalla ja sunnuntaina lähden kahdeksi viikoksi Tukholmaan työmatkalle, että töitä riittää. Blogipostaukset pyörii paljon päivän työkuvioiden ympärillä. Koitan Tukholmasta käsin saada jotain uutta, kivaa näkökulmaa blogiin.

Mä odotan superpaljon pääsyä Tukholmaan! Tiedän että saan visiitistä työmielessä irti paljon, mutta yhtä nastaa on päästä iltaisin tutustumaan Tukholmaan. Aion kuntoilla paljon, käydä juomassa glögiä kahviloissa ja toivottavasti tavata tukholmalaisia ystäviäni.

Mies ja poika tulevat onneksi pitkäksi viikonlopuksi kylään, niin molemminpuolinen ikävä ei kerkeä kasvamaan liian suureksi.

Tänään olin yhdessä tilaisuudessa Grand Casinolla ja pitkästä aikaa mukana paneelikeskustelussa. Homma meni hyvin, sain asiani sanottua ja pysyin suunnilleen aiheessa. Kiusaus puhua muiden päälle ja koko aika oli yllättävän suuri, alan ymmärtämään poliitikkojen huutokilpailuja (lue vaalienttejä) paremmin…

20111130-223858.jpg

Mukana paneelissa oli osallistujia Microsoftilta ja Nokialta ja kuulijoina huippumyyjiä ympäri Suomea. Hyvää keskustelua ja varmasti mielenkiintoisia konsepteja ens vuodelle.

20111130-224135.jpg

20111130-224147.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s