Musta tuntuu ettei mulle satele kutsuja liikelounaille. Käydäänköhän enää sellaisilla? Omat tapaamiset joissa syödään, on useimmiten neukkariin roudattuja salaatteja. Hyviä vaihtoehtoja nekin. Voittaa automaattikahvin…

Jos nyt pitäisi miettiä vaihtoehtoja, mihin veisi asiakkaita tai yhteistyökumppaneita vaikka joululounaalle, niin mun suosikkilistalla ykkösenä olis varmasti Farouge. Mä rakastan libanonilaista ruokaa ja Farougen tunnelma ravintoloitsija Vivianen ansiosta on kiistatta kaupungin paras.

Farougessa oon muuten käynyt mun ensimmäisen poikaystävän kanssa ystävänpäiväillallisella jo joskus 90-luvun alussa kun Farouge sijaitsi mun lukion vieressä Töölössä.

Viviane on yksi sydämellisimmistä ja iloisimmista ihmisistä, ketä tiedän. Mä en käytännössä koskaan pysähdy tervehtimään ketään kun olen lenkillä, mutta Viviane oli niin ohittamaton kun olin muutama viikko takaperin lenkillä, että oli pysähdyttävä vaihtamaan kuulumiset ja samalla napata kuva hänestä.

20111127-202417.jpg

20111127-203243.jpg

Lounasta söisin mieluusti myös Gaijinissa. Oon käynyt siellä vaan kerran, tekis mieli mennä uudestaan. Samoin Olo houkuttaisi.

Mun mies joka käy useammin asiakkaiden kanssa lounailla, niin hän valitsisi listalleen Sasson, Teatterin ja Töölönrannan. Ei pöllömpi lista tuokaan.

Mitä paikkoja sinä suosittelisit? Onko joitain uusia, mielenkiintoisia ravintoloita?

2 thoughts on “Onko enää liikelounaita?

  1. Sun täytyy ryhtyä lobbariksi! Tai jonkin omaisuudenhoitopalveluita käyttävän rahaston tai säätiön asiamieheksi. En halua hieroa suolaa haavoihisi, mutta mulla on varsinkin näin marras-joulukuussa niin paljon lounaita, että esimerkiksi Olon superherkullinen ruoka alkaa tulla korvista ulos. Hyvä että muistutit Farougesta – Se on ihan toimiston lähellä, joten seuraavaksi kun saan itse valita paikan, varaan pöydän sieltä. Ei meillä kahdella olisi jotain hyviä yhteistyöhankkeita, joista pitäisi keskustella liikelounaalla?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s