Niin valitsisin Nathalie Schutermanin. Se on mun kaikkien aikojen suosikkikauppa. Yritän aina Tukholmassa käydessäni löytää aikaa Nathaliella pyörähtämiseen. Nathaliella on valikoimassa Pradaa, YSL:ää, Marnia, Celineä ja aina kaikista ne parhaimmat ja ihanimmat vaatteet!

Oon testannut muutamaan otteeseen myös Nathalien webbikauppaa, mutta ei se vedä vertoja isojen verkkkokauppojen toimivuudelle millään osa-alueella, mutta joskus sieltä on vaan löytynyt sellaisia mitkä on vaan ollut pakko saada. Kuten alimassa kuvassa päälläni oleva Chloén neule…

Nathaliella on itsellään pettämätön tyylisilmä johon voi tutustua Nathalien blogissa blogi, käy tsekkaamassa!

20111116-203216.jpg

Vielä kiintoisampi on Nathalien tyttären, Chloén blogi. Chloé on teini-ikäinen ja mun on ollut välillä vaikea suhtautua siihen, miksi ala-asteikäinen tyttö elää ja kuluttaa kuin kolmekymppinen. Ruotsissa Chloé on joutunut puolustelemaan blogiaan ja elämäntyyliään ja äiti-Nathalie on antanut aika napakoita kommentteja Chloén puolesta. Mitä te olette mieltä Chloén blogista?

20111116-203929.jpg

Mun blogiin sopii hyvin Nathalien vinkki työpukeutumiseen, jossa Nathalie on stailannut The Row’n nahkalegginssit työasuksi. Täytyy testata tätä töissä, vaikkei mulla nahkalegginssejä olekaan, J Brandin päällystetyt legginssit saa ajaa saman asian.

20111116-204358.jpg

20111116-205534.jpg

One thought on “Jos pitäisi valita vain yksi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s